Kosten training

 

De UKA is een Stichting omdat ons team met passie gelooft dat iedere hond en baas het verdient om elkaar te beter begrijpen. Hierom hebben wij gekozen voor een laagdrempelige en niet-commerciële opzet van onze training.

 

Uw eerste les is een gratis proefles.

De cursus kost 80 euro voor een heel kalenderjaar (ongeveer 35 lessen).

De inschrijvingskosten zijn éénmalig 10 euro, dit betaalt u alleen voor het eerste jaar.

 

Als u besluit bij ons te komen trainen verzoeken wij u voor aanvang van de tweede les het cursusgeld en de inschrijvingskosten over te maken. U ontvangt hierover na afloop van de eerste les een e-mail. Uw inschrijving geldt voor een kalenderjaar vanaf uw tweede les. Bij tussentijds stoppen met de cursus is er geen mogelijkheid van restitutie.

 

Afgelasting/vakanties

Bij veel hitte, kou of regen wordt de training afgelast. Afgelasting wordt uiterlijk 9 uur ‘s ochtends op de trainingsdag besloten, en rond die tijd vermeld op de website, facebook en per email, en op het antwoordapparaat (030 6047277). Bij goed weer traint UKA iedere zondagochtend met uitzondering van feestdagen, kerst- en zomervakantie. In de zomermaanden geven we op een nader te bepalen doordeweeekse avond een puppycursus voor puppen die in het lopende jaar geboren zijn.